[Jualan EARLY BIRD diBUKA!] Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun.

[Jualan EARLY BIRD diBUKA!] Akibat tak scale iklan jualan sendu.

Sebelum itu saya nak bagi tahu.

Jualan bermula dari jam 4 petang sampai 10 malam ini sahaja.

Saya berborak dengan seorang usahawan kecantikan dan nama beliau Zahid.

Beliau tak berani nak spend lebih RM1 ribu sehari untuk dapatkan sales lebih 5 angka.

Dalam masa sama tak nafikan jualan beliau semakin berkurang.

Saya pun mencelah.

“Ini lah akibatnya kalau tuan tak scale iklan, jualan semakin lama makin sendu dan stop.”

.

Saya rekemen beliau Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun.

Dan sebagai BONUS saya nak beri :

+ BONUS PERCUMA 2 – Akses Video Testimoni Vault (Bernilai RM190)

+ BONUS PERCUMA 1 – 1 Unit Earpod (Bernilai RM59)

==========
EKSKLUSIF Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Bernilai RM159)
==========

Video ini sangat eksklusif dan anda bakal didedahkan dengan teknik yang Mel (staff saya di Filipina) gunakan antaranya :

+ Taktik paling ngok ngek dan Mel berjaya zip mulut kami bila buat komisyen lebih 1 juta ringgit.

+ Mel langsung tiada skill Facebook ads advance untuk lancarkan iklan!

+ Bayangkan Mel ini staff anda buat jutaan ringgit untuk bisnes anda! Team anda boleh guna taktik ini untuk gandakan sales.

.

Berapa harga PAKEJ EKSKLUSIF ini?

==========
HANYA RM99 SAJA!
==========

Jualan EARLY BIRD ini dibuka sampai pukul 10 malam ini saja tau.

.

Baca komen pertama sekarang untuk buat pembelian. FREE Akses Video Testimonial Vault.

=====
Post ini di komen pertama anda
=====

Klik sini untuk buat pembelian: https://writetowealth.onpay.my/order/form/fbadsmel/AlFateh

[JUALAN EARLY BIRD DIBUKA] EKSKLUSIF Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Video) (Bernilai RM159)

Mel nak kongsi rahsia buat komisyen lebih USD200 ribu dan FREE VIDEO dapatkan testimoni lariskan sales anda.

Jualan ini hanya sah bermula dari jam 4 petang sampai 10 malam hari ini.

Saya ada BONUS PERCUMA nak beri pada pembeli :

==========
BONUS PERCUMA 1 – Akses Video Testimoni Vault (Bernilai RM190)
==========

+ Video ini anda boleh guna untuk hasilkan 1 iklan dalam masa 2 minit.

+ Cipta iklan berkesan menggunakan aset pelanggan anda yang berpuas hati dengan produk atau servis anda.

+ Cara dapatkan testimonial yang boleh lariskan sales.

==========
BONUS PERCUMA 2 – 1 Unit Earpod (Bernilai RM59)
==========

+ Boleh digunakan untuk semua smartphone (Android atau Apple IOS)

+ Tak perlu susah payah cucuk pada handphone. Sambung guna wireless bluetooth saja.

==========
EKSKLUSIF Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Video) (Bernilai RM159)
==========

Video ini sangat eksklusif dan anda bakal didedahkan dengan teknik yang Mel (staff saya di Filipina) gunakan antaranya :

+ Taktik paling ngok ngek dan Mel berjaya zip mulut kami bila buat komisyen lebih 1 juta ringgit.

+ Mel langsung tiada skill Facebook ads advance untuk lancarkan iklan!

+ Teknik lancar iklan dengan bajet iklan terkawal.

+ Boleh diguna untuk iklankan produk di dalam dan di luar negara.

+ Bayangkan Mel ini staff anda buat jutaan ringgit untuk bisnes anda! Team anda boleh guna taktik ini untuk gandakan sales.

==========
Berapa harga PAKEJ EKSKLUSIF Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Video)?
==========

Jualan EARLY BIRD dibuka pada hari ini sahaja!

Anda sepatutnya terpaksa bayar RM408. Tapi tak perlu!

.

==========
HANYA RM99 SAJA!
==========

Ya benar.

RM99 SAHAJA (Jimat RM309)

Jualan EARLY BIRD ini dibuka pada waktu terhad dan kami nak pastikan anda tidak terlepas tawaran ini.

.

Baca komen pertama sekarang untuk buag pembelian. FREE Akses Video Testimonial Vault.

=====
Post ini di komen pertama anda
=====

Klik sini untuk buat pembelian: https://writetowealth.onpay.my/order/form/fbadsmel/AlFateh

BONUS EXCLUSIVE – EKSKLUSIF! Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Bernilai RM159)

[BONUS EXCLUSIVE] Bonus ini hanya sah pada hari ini, Jumaat (4hb Oktober 2019)!

Hanya dari pukul 4 petang sampai 10 malam saja!

.

Khas untuk semua customer dan bakal customer WTW yang beli Panduan Video Case Study – FB Ads Mel pada hari ini, WTW akan bagi 2 BONUS FREE GIFT SPECIAL!.

=====
FREE GIFT 1 – Bluetooth Headphone (Bernilai RM59)
=====

+ Boleh digunakan untuk iphone dan android.

+ Sesuai anda gunakan semasa dengar modul video dalam Case Study – FB Ads Mel.

=====
FREE GIFT 2 – Ebook 5 Teknik Copywriting (Bernilai RM59)
=====

+ Akan dihantar terus ke email anda.

+ Belajar 5 teknik copywriting yang sentiasa digunakan walaupun dari 100 tahun dulu.

=====
EKSKLUSIF! Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Bernilai RM159)
=====

Case Study macam ini jarang orang nak kongsikan tau.

Macam mana staf tuan Aqif dari Filipina jana komisyen 7 angka untuk syarikat dalam masa setahun jagung.

Walaupun pada mulanya kena perli sebab taktik yang dia pakai nampak ngok ngek sangat!

=====
HANYA RM99 SAJA!
=====

Jualan EARLY BIRD ini dibuka pada Jumaat (4hb Oktober).

Anda boleh isi borang SMS reminder pada link di bawah. Kami akan hantar SMS reminder kepada anda pada hari jualan dibuka.

.

Isi borang SMS reminder di sini sekarang :

Klik link ini: http://nak.la/Zk5Y161[3:55:07 PM]

SETTING FACEBOOK ADS (Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun)

Dah ramai pandai kan?

Bagi yang nak tahu strategi Facebook Ads pula baca sampai habis.

Macam mana staff kami Mel (dari Filipina) dapat jana sales sebanyak USD200 ribu setahun?

Senang jer. Sebab Mel guna teknik Facebook Ads yang mudah dan tebukti berkesan.

Tak perlu bersusah payah belajar setting sampai tahap advance kononnya sifu.

Saya mudahkan untuk anda faham dan pakejkan khas buat anda :

“Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun”

[JUALAN EARLY BIRD] Hanya RM99 saja!

Anda dapat BONUS FREE:

+ BONUS PERCUMA 1 – 1 Unit Earpod (Bernilai RM59)

+ BONUS PERCUMA 2 – Akses Video Testimoni Vault (Bernilai RM190)

(Nilai Bonus saja dah cecah RM249)

==========
EKSKLUSIF! Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Bernilai RM159)
==========

Video ini sangat eksklusif dan teknik yang Mel gunakan antaranya :

+ Taktik paling ngok ngek dan Mel berjaya zip mulut kami bila buat komisyen lebih 1 juta ringgit.

+ Teknik lancar iklan dengan bajet iklan terkawal.

+ Boleh diguna untuk iklankan produk di dalam dan di luar negara.

+ Bayangkan Mel ini staff anda buat jutaan ringgit untuk bisnes anda! Team anda boleh guna taktik ini untuk gandakan sales.

.

Sekali lagi…

==========
HANYA RM99 SAJA!
==========

Jualan EARLY BIRD ini dibuka pada Jumaat (4hb Oktober).

Anda boleh isi borang SMS reminder pada link di bawah. Kami akan hantar SMS reminder kepada anda pada hari jualan dibuka.

.

Isi borang SMS reminder di sini sekarang :

Klik link ini: http://nak.la/Zk5YMUTE

JUALAN EARLY BIRD JUMAAT! (Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun)

Akibat tak scale iklan jualan sendu.

Sebelum itu saya nak bagi tahu.

Jualan ini hanya sah pada hari Jumaat (4hb Oktober 2019).

Bermual dari jam 4 petang sampai 10 malam.

Saya berborak dengan seorang usahawan kecantikan dan nama beliau Zahid.

Beliau tak berani nak spend lebih RM1 ribu sehari untuk dapatkan sales lebih 5 angka.

Dalam masa sama tak nafikan jualan beliau semakin berkurang.

Saya pun mencelah.

“Ini lah akibatnya kalau tuan tak scale iklan, jualan semakin lama makin sendu dan stop.”

.

Saya rekemen beliau Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun.

Dan sebagai BONUS saya nak beri :

+ BONUS PERCUMA 1 – 1 Unit Earpod (Bernilai RM59)

+ BONUS PERCUMA 2 – Akses Video Testimoni Vault (Bernilai RM190)

==========
EKSKLUSIF Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Bernilai RM159)
==========

Video ini sangat eksklusif dan anda bakal didedahkan dengan teknik yang Mel (staff saya di Filipina) gunakan antaranya :

+ Taktik paling ngok ngek dan Mel berjaya zip mulut kami bila buat komisyen lebih 1 juta ringgit.

+ Mel langsung tiada skill Facebook ads advance untuk lancarkan iklan!

+ Bayangkan Mel ini staff anda buat jutaan ringgit untuk bisnes anda! Team anda boleh guna taktik ini untuk gandakan sales.

.

Berapa harga PAKEJ EKSKLUSIF ini?

==========
HANYA RM99 SAJA!
==========

Jualan EARLY BIRD ini dibuka pada Jumaat (4hb Oktober).

Anda boleh isi borang SMS reminder pada link di bawah. Kami akan hantar SMS reminder kepada anda pada hari jualan dibuka.

.

Isi borang SMS reminder di sini sekarang :

Klik link ini: http://nak.la/Zk5Y

JUALAN EARLY BIRD (Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun)

Nak tahu macam mana Mel (staff saya di Filipina) buat komisyen RM1,047,874 sambil anda dengar guna FREE EARPOD?

Jualan ini hanya sah pada hari Jumaat (4hb Oktober 2019). Bermual dari jam 4 petang sampai 10 malam.

Saya ada BONUS PERCUMA nak beri pada pembeli ;

‘Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Video)’

==========
BONUS PERCUMA 1 – 1 Unit Earpod (Bernilai RM59)
==========

+ Boleh digunakan untuk semua smartphone (Android atau Apple IOS)

+ Tak perlu susah payah cucuk pada jack handphone. Sambung guna wireless bluetooth saja.

==========
BONUS PERCUMA 2 – Akses Video Testimoni Vault (Bernilai RM190)
==========

+ Video ini anda boleh guna untuk hasilkan 1 iklan dalam masa 2 minit.

+ Cipta iklan berkesan menggunakan aset pelanggan anda yang berpuas hati dengan produk atau servis anda.

==========
EKSKLUSIF Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Video) (Bernilai RM159)
==========

Video ini sangat eksklusif dan anda bakal didedahkan dengan teknik yang Mel (staff saya di Filipina) gunakan antaranya :

+ Taktik paling ngok ngek dan Mel berjaya zip mulut kami bila buat komisyen lebih 1 juta ringgit.

+ Mel langsung tiada skill Facebook ads advance untuk lancarkan iklan!

+ Teknik lancar iklan dengan bajet iklan terkawal.

+ Boleh diguna untuk iklankan produk di dalam dan di luar negara.

+ Bayangkan Mel ini staff anda buat jutaan ringgit untuk bisnes anda! Team anda boleh guna taktik ini untuk gandakan sales.

==========
Berapa harga PAKEJ EKSKLUSIF Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Video)?
==========

Kami akan buka jualan EARLY BIRD pada hari Jumaat (4hb Oktober 2019) ini!

Anda sepatutnya terpaksa bayar RM408. Tapi tak perlu!

.

==========
HANYA RM99 SAJA!
==========

Ya benar.

RM99 SAHAJA (Jimat RM309)

Jualan EARLY BIRD ini dibuka pada waktu terhad dan kami nak pastikan anda tidak terlepas tawaran ini.

Anda boleh isi borang SMS reminder pada link di bawah. Kami akan hantar SMS reminder kepada anda pada hari jualan dibuka.

Team saya akan hantar SMS sebanyak 4 kali pada 4hb Oktober 2019 (4 petang, 6 petang, 8 malam dan 9 malam) supaya anda tidak terlepas Pakej Eksklusif ini.

.

Isi borang SMS reminder di sini sekarang :

Klik link ini: http://nak.la/Zk5Y

Pembelian untuk pakej eksklusif ini hanya boleh dibuat melalui website di bawah saja :

https://writetowealth.onpay.my/order/form/fbadsmel