BLUEPRINT MUDAH MAJUKAN BISNES & BANYAK UNTUNG BERGANDA-GANDA

Matlamat sesuatu bisnes ialah memaksimakan keuntungan. Untuk mendapatkan keuntungan semaksimum yang boleh, kita mesti buat promosi secara konsisten  melalui pelbagai cara, teknik & strategi. Setiap customer ada ragam tersendiri. Setiap masa ada saja benda baru dalam pemasaran dari segi teknik, strategi & ilmu.

Jadi kita kena kreatif dengan konsisten untuk memajukan lagi bisnes kita. Tak boleh biarkan bisnes kita ditakuk lama. Kalau kita suka promosi produk secara online, kita cuba pula promosi produk secara offline. Contohnya kita buka booth, adakan kelas percuma & macam-macam lagi.

Jadi nak tau itu semua kita kena la ada ilmu. Nak ada ilmu kena la rajin pegi kelas, bengkel, seminar, personal coach dan lain-lain. Bila kerap mengejar ilmu, pasti banyak ilmu baru yang boleh dipraktikkan supaya kita dapat memaksimakan keuntungan bisnes.

Macam tulah kitarannya. Nak untung lebih, kena rajin promosi. Nak tau cara promosi yang power-power, kena pegi belajar. Dah belajar, dah tau, praktikkan balik. Jadi kita dapat majukan bisnes & untung lebih.

Adakah anda nak buat perubahan mulai sekarang? NAK PERUBAHAN mesti kena mulakan sekarang. Kalau anda nak, layari https://bit.ly/2JMxiCQ  atau komenkan di bawah supaya boleh dibantu.

SUKA TENGOK FILEM? NI RAHSIA TERSEMBUNYI BERKAITAN FILEM & KEJAYAAN BISNES BERJUTA-JUTA

Suka tengok filem tak? Filem apa yang anda suka tengok? Saya suka tengok filem aksi. Alaaa, cerita lawan-lawan tu la. Best tengok diorang tunjuk skill mempertahankan diri. Kadang-kadang tu, sampai tergerak tangan & kaki terikut-ikut aksi pelakon tu. Hahhaha…

Tapi ada sebahagian filem dihasilkan amat berkait rapat dengan dunia bisnes, kisah benar & motivasi. Filem-filem macam ni amat digalakkan untuk kita tengok. Biasanya filem-filem macam ni banyak nilai-nilai murni yang boleh kita buat contoh & ikut.

Macam mana kegigihan seseorang dalam mengejar kejayaan. Macam mana keadaan & situasi mereka time mereka menghadapi kesusahan, menempuh rintangan demi rintangan, mengatasi segala cabaran, macam mana mereka bangkit dengan hebat tanpa putus asa selepas berhadapan pelbagai dugaan.

Filem-filem macam ni mampu beri kita inspirasi, dorongan & semangat kat kita yang nak berjaya dalam hidup. Dalam filem tu jugak akan tunjuk kat kita apa yang patut kita. Yang bagus kita ambik & jadikan contoh. Yang tak baik tu, kita buang jauh-jauh.

Adakah anda nak buat perubahan mulai sekarang? NAK PERUBAHAN mesti kena mulakan sekarang. Kalau anda nak, layari https://bit.ly/2JMxiCQ  atau komenkan di bawah supaya boleh dibantu.

ANGAN-ANGAN JADI KENYATAAN BILA BUAT PERKARA NI

Kalau cakap pasal bisnes, yang kita Nampak adalah dapat duit banyak, kereta besar, rumah besar & melancong kat luar Negara. Sama macam cerita drama & filem. Tapi tak ramai nak ambik tau proses nak mencapai semua tu.

Segala penat lelah, dugaan, cabaran atau rintangan yang terkpaksa dilalui. Berapa banyak kali kena tipu dengan rakan kongsi & orang sekeliling. Berapa ribu, puluh ribu, ratus ribu malah berjuta-juta kerugian kena ditanggung. Tu belum lagi kalau kerenah pekerja yang suka buat hal. Banyak benda yang kena lalui.

Tapi tak perlu gerun dengan semua tu. Kita atasi semua tu dengan ilmu. Rajin-rajin berguru, tambah network berkualiti yang boleh membantu bisnes kita, lipatgandakan amal ibadat supaya sentiasa rapat dengan Tuhan, dapatkan sokongan family terutamanya parents & pasangan. Insya Allah, berjaya jugak nanti.

Adakah anda nak buat perubahan mulai sekarang? NAK PERUBAHAN mesti kena mulakan sekarang. Kalau anda nak, layari https://bit.ly/2JMxiCQ  atau komenkan di bawah supaya boleh dibantu.

3 CARA TERBAIK UNTUK DAPAT DUIT BANYAK KAT INTERNET DENGAN SYARAT RAJIN PROMOSI

Ada 3 cara untuk dapat duit banyak kat internet:

1. Cipta produk sendiri & jual kat internet

2. Tawarkan perkhidmatan kat internet.

3. Jual barang orang lain & jual kat internet. Biasanya kita jadi berdaftar jadi ejen.

Tu semua contoh. Harus diingatkan bahawa nak jual sesuatu walaupun produk atau servis, ia ada proses tertentu iaitu menjalankan promosi kat internet. Tanpa promosi, camana orang nak tau yang kita ada jual itu ini, ada offer servis itu ini.

Jadi rajin-rajinlah buat promosi kat internet. Atau nak free ebook pasal pemasaran kat internet?

Adakah anda nak buat perubahan mulai sekarang? NAK PERUBAHAN mesti kena mulakan sekarang. Kalau anda nak, layari https://bit.ly/2JMxiCQ  atau komenkan di bawah supaya boleh dibantu.

PELBAGAIKAN SUMBER PENDAPATAN RAHSIA SEBENAR ORANG KAYA MAKIN KAYA

Pelbagaikan sumber pendapatan anda. Pada saya ia lebih menguntungkan. Kita ada bisnes internet, pada masa yang sama kita ada rumah, kereta yang boleh kita sewakan, sewakan saja. Jadi kita boleh dapat duit lebih. Kata orang, duit tepi.

Hari-hari biasa sibuk dengan bisnes, hujung minggu pula sibuk bagi talk. Tambah lagi pendapatan dengan hanya jual air liur. Takpa, yang penting halal.

Kita berjaya hasilkan ebook & berjaya dijual. Pada masa yang sama, kita ada blog yang mempunyai puluhan ribu pelawat dalam masa sehari. Jadi kita boleh offer servis pengiklanan kat blog kita tu. Tambah duit lagi. Kan?

Tu semua contoh. Kalau anda mampu pelbagaikan sumber pendapatan, cukup bagus.

Adakah anda nak buat perubahan mulai sekarang? NAK PERUBAHAN mesti kena mulakan sekarang. Kalau anda nak, layari https://bit.ly/2JMxiCQ  atau komenkan di bawah supaya boleh dibantu.

BERMULA DENGAN APA YANG ADA UNTUK MENJADI PAKAR

Takyah tunggu jadi pakar dalam bidang tertentu untuk bermula. Nak berjaya dalam bisnes internet, tunggu betul-betul paham & pakar baru nak start. Nak berjaya dalam bidang pertanian, nak tunggu betul-betul paham & pakar baru nak bercucuk tanam. Takyah jadi camtu,

Bermula dengan apa yang ada dulu. Sikit-sikit tambah ilmu, pergi kelas & seminar. Cari guru, coach & segala macam mentor. Sikt-sikit baiki apa yang patut. Lama-lama kita akan berjaya & lagi banyak benda akan dipelajari.

Selagi tak start, kita tak tau apa yang patut dibaiki, ditambah, perbetulkan apa-apa kesilapan yang kita buat. Teruskan bermula apa yang kita nak, baiki apa yang patut dan KONSISTEN.

Adakah anda nak buat perubahan mulai sekarang? NAK PERUBAHAN mesti kena mulakan sekarang. Kalau anda nak, layari https://bit.ly/2JMxiCQ  atau komenkan di bawah supaya boleh dibantu.