SETTING FACEBOOK ADS (Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun)

Dah ramai pandai kan?

Bagi yang nak tahu strategi Facebook Ads pula baca sampai habis.

Macam mana staff kami Mel (dari Filipina) dapat jana sales sebanyak USD200 ribu setahun?

Senang jer. Sebab Mel guna teknik Facebook Ads yang mudah dan tebukti berkesan.

Tak perlu bersusah payah belajar setting sampai tahap advance kononnya sifu.

Saya mudahkan untuk anda faham dan pakejkan khas buat anda :

“Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun”

[JUALAN EARLY BIRD] Hanya RM99 saja!

Anda dapat BONUS FREE:

+ BONUS PERCUMA 1 – 1 Unit Earpod (Bernilai RM59)

+ BONUS PERCUMA 2 – Akses Video Testimoni Vault (Bernilai RM190)

(Nilai Bonus saja dah cecah RM249)

==========
EKSKLUSIF! Video Case Study Mel – Taktik FB Ads Sales 7 Angka Setahun (Bernilai RM159)
==========

Video ini sangat eksklusif dan teknik yang Mel gunakan antaranya :

+ Taktik paling ngok ngek dan Mel berjaya zip mulut kami bila buat komisyen lebih 1 juta ringgit.

+ Teknik lancar iklan dengan bajet iklan terkawal.

+ Boleh diguna untuk iklankan produk di dalam dan di luar negara.

+ Bayangkan Mel ini staff anda buat jutaan ringgit untuk bisnes anda! Team anda boleh guna taktik ini untuk gandakan sales.

.

Sekali lagi…

==========
HANYA RM99 SAJA!
==========

Jualan EARLY BIRD ini dibuka pada Jumaat (4hb Oktober).

Anda boleh isi borang SMS reminder pada link di bawah. Kami akan hantar SMS reminder kepada anda pada hari jualan dibuka.

.

Isi borang SMS reminder di sini sekarang :

Klik link ini: http://nak.la/Zk5YMUTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *